Zonder basisonderzoek zijn pharmaceuten de enigen die beter gaan worden.

Erik de Waal, Parkinsonpatiënt

Help de financiering van basisonderzoek naar de ziekte van Parkinson

2 reacties

  1. Ad en Yvonne koot · op

    Hallo Eri en Annelies,

    Wat een prestatie van jou en voor de Parkinsonweg! Na ons treffen bij de abdij van Postel heb ik af moeten haken omdat ik een coloscopie en een operatie moest ondergaan welke uiteindelijk goed zijn verlopen en door mij goed zijn doorstaan. Wij, Yvonne en ik, hebben met een ander gezelschap op 22september het laatste deel van de camiño weer opgepakt en zijn op 1 oktober in Santiago de Compostela aangekomen. Het was een heel inspirerende reis waar we veel voldoening uit hebben geput. Jammer was het dat ik geen oorkonde kon krijgen omdat wij niet als pelgrim geregistreerd stonden ondanks dat ik een behoorlijk aantal stempels in mijn credencial heb staan. Wij zijn er trots op dat we dit met de intenties die we hadden deze pelgrimage volbracht hebben met in het achterhoofd dat de aanleiding daarvoor bij de oproep van Erik lag bij de uitzending bij omroep Max. Inmiddels gaat het dankzij een juiste medicatie redelijk goed met mij en denken we met een goed gevoel terug aan onze eerste ontmoeting in Amersfoort en de daaropvolgende start op 16 juni ook in Amersfoort. Uiteraard zullen wij op 2 maart 2020 bij de evaluatie van deze pelgrimage present zijn. Tot zover mijn kort verslag en wens jullie fijne Kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar 2020 al of niet met alweer een pelgrimage naar Santiago de Compostela

    1. Ad en Yvonne koot · op

      Zie mijn vorige reactie. Is die niet doorgekomen hoor ik dat graag en zal het opnieuw proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ja ik voel mij aangesproken

Hier zou een formulier o.i.d. kunnen staan